Betalning

Reklamation & Garanti köpvillkor Kontakt

Kreditkort från MasterCard, Visa och American Express.

Du kan betala på direect.de med MasterCard, Visa och American Express kreditkort. Vi accepterar kreditkort från Tyskland, EU-länder och Schweiz.Vi stöder säkerhetsförfarandena Verified by Visa och MasterCard SecureCode. 3-D SECURE-förfarandet ger dig ännu mer säkerhet genom att du använder en personlig säkerhetskod, SecureCode. Om ditt kreditkort stöder 3-D SECURE-förfarandet kommer du efter att ha angett dina kortuppgifter automatiskt att omdirigeras via vår betaltjänstleverantör Unzer och Klarna till en sida hos din bank eller sparbank, vars utseende vi inte har något inflytande över.


Giropay
Enkla överföringar online: Över 1 500 banker och sparkassor erbjuder giropay som betalningsmetod online. Den bygger på internetbank med PIN och TAN och gör det möjligt att betala enkelt, snabbt och säkert via internetöverföring. Allt du behöver för att betala med giropay är ett bankkonto för internetbankning på en deltagande bank eller sparbank. Tack vare integreringen i onlinebetalningssystem som PayPal har giropay ett stort nätverk av acceptansställen. Med giropay genomför du din onlineöverföring i ditt kreditinstituts säkra nätbankmiljö. Detta garanterar att känsliga uppgifter (PIN/TAN) endast utbyts mellan dig och banken. Ingen tredje part har tillgång till personlig konto- och omsättningsinformation.


Förskottsbetalning
I det e-postmeddelande du får för att bekräfta din beställning hittar du det totala beloppet för din beställning samt våra bankuppgifter (IBAN + BIC). När det totala beloppet har krediterats på vårt konto kommer dina varor att skickas så snabbt som möjligt, i mån av tillgång. Om vi inte har mottagit betalningen senast 12 dagar efter mottagandet av din beställning kommer din beställning att annulleras automatiskt och kostnadsfritt.

Vi erbjuder 3 % rabatt vid förskottsbetalning
.

Faktura
Med vår partner Klarna är det möjligt att betala på konto utan kostnad. Hela betalningstransaktionen sköts av Klarna GmbH.Säkert och enkelt Du betalar dina varor först när du har tagit emot och kontrollerat dem. Fakturan skickas till dig via e-post från Klarna. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan.


Pris
Påfyllning är ett av de enklaste sätten att handla på direect.de och även en av de vanligaste betalningsmetoderna inom postorderbranschen. När du väljer betalningsmetoden "kontant betalning vid leverans" betalar du för varorna direkt till brevbäraren. För närvarande tar brevbäraren endast emot kontanter. För betalningar som sker mot postförskott tar Deutsche Post/DHL ut en extra inkassoavgift på 5,70 euro, som vi redan har visat dig i beställningsformuläret.


Omedelbart


Du kan beställa alla artiklar med ett registrerat leveransdatum (kuponger och nedladdningsbara produkter undantagna).Leveransen sker så snart vi har kunnat konstatera att SOFORT GmbH har godkänt den och under förutsättning att alla artiklar är tillgängliga.Det maximala beställningsvärdet är 5000,00 euro.SOFORT Überweisung finns endast i Tyskland och Österrike.Det är inte möjligt att kvitta en kreditnota mot en beställning.


Direktdebitering

För att förenkla dina beställningar kan du delta i det bekväma autogirobetalningsförfarandet. Det utestående fakturabeloppet kommer att debiteras från ditt konto och varorna kommer att skickas så fort som möjligt.