Falcon Eyes Studio Flash Set Tfk-3600l Med Lcd-Paraply

13,598 kr
13,598 kr ( )
8718127055415
i lager

Information

falcon eyes studio flash set tfk-3600l är ett mycket komplett set för professionell användning. Den levereras med en solid väska med hjul för enkel transport av studioblixtarna. Studioblixtsetet levereras med den moderna falcon eyes tf-600l-studioblixten. Den Här professionella studioblixten har en blixteffekt på 600 ws och levereras med alla nödvändiga tillbehör för att du ska kunna komma igång direkt. Den här professionella studioblixten har en snabb laddningstid, ett robust metallhölje, en bajonettanslutning för tillbehör, en inbyggd fotocell (infraröd mottagare) och mycket exakta inställningsmöjligheter. Självklart Kan modelleringsljuset slås på och stängas av. Dess effekt kan anpassas proportionellt till inställningen av blixtstyrkan. Andra funktioner inkluderar en automatisk strömbrytningsfunktion och skydd mot överhettning (sleep).

skiljande egenskaper falcon eyes tfk-3600l:

  • tydlig lcd-display
    den ljusblå displayen är lätt att läsa.
  • intelligent fjärrkontroll
    med den trådlösa fjärrkontrollen kan du ändra inställningar, t.ex. blixtutgång, när blixten är utanför din räckvidd. Du Kan också styra upp till 10 olika studioblixtar.
  • utlösaren kan valfritt användas på den första, andra eller tredje blixten
    så kan du utlösa studioblixten på en valfri blixt. De flesta studioblixtar blinkar omedelbart när den inbyggda slavmottagaren känner av en blixt. Men tf-l-blixtarna kan ställas in så att de endast utlöses vid den andra eller tredje blixten. På Så sätt kan du använda pre-flash-funktionen från kamerans blixt.

om du vill veta vilka tillbehör som passar till denna studioblixt, klicka här.

Ean:
8718127055415
Mpn:
  • 290338
Tillverkare:
Falcon Eyes


Liknande sökning