kategorier

pris

SEK  –  SEK

  • ‎SEK0
  • ‎SEK6110
storlek
kompatibel
pris
storlek
kompatibel
färg
 
1 2 3 4 5 6 7 8
  2 - 16

Mobiltelefontillbehör erbjuder dig en mängd olika sätt att försköna din telefon med ett modernt skydd, köpa en ersättningsladdare eller skydda din telefon från skador. De här tillbehören hjälper dig att hålla din telefon i trim och ger den en personlig touch. Bläddra bland hela vårt utbud av telefoner och tillbehör, inklusive BlackBerry®-tillbehör, för att hitta de tillbehör du behöver.
Fodral och skydd för telefoner
Skydda din smartphone och ge den ett nytt spännande utseende med ett telefonfodral eller ett skydd. Slitstarka material skyddar telefoner från skador som orsakas av stötar och fall, och utformningen av ett fodral kan ge telefonen ett bättre grepp samtidigt som portar för hörlurar och laddare är tillgängliga. Använd fodral och hylsor för att förlänga telefonens livslängd.

Laddare och adaptrar
Ladda din smartphone oavsett om du är hemma, på kontoret eller i bilen. Laddare och adaptrar ser till att din smartphone fungerar smidigt och att alla samtal och meddelanden tas emot.

iPhone®-tillbehör
Särskilda tillbehör för iPhone maximerar dess funktioner. Med laddnings- och synkroniseringskablar kan du starta och överföra musik och andra filer från en iPhone till en dator och vice versa. Dockningsstationer och nätladdare håller iPhone igång.

Yt- och skärmskydd för mobiltelefoner
Yt- och skärmskydd för mobiltelefoner ser till att skärmen på en smartphone är klar och fungerar som den ska. Skydda din smartphone från repor, fingeravtryck, damm och smuts genom att applicera ett tunt, klart skyddande lager.

Bluetooth®/cellulära headset
Med Bluetooth- och mobiltelefonheadsets kan du prata säkert och handsfree när du reser. Bluetooth-headsets ansluts enkelt och trådlöst till Bluetooth-aktiverade enheter.

 reservdelar och ersättning för pekskärm